Agjensia Kombetare e Burimeve Natyrore

Viti: 2010   URL: www.akbn.gov.al

Agjensia Kombtare e Burimeve Natyrore i beson SmartSite per te ndertuar faqen e saj.  Ne kemi realizuar dizajnin dhe kemi pershtatur CMS e faqes sipas nevojave te institucionit. Gjithashtu eshte implementuar nje sistem “Newsletter” per komunikime te brendshme.

Teknologjia: