Rezervim Hoteli

Viti: 2013    URL: N/A

Sistem per te rezervuar dhomen e hotelit online. Programi i bazuar ne web te jep mundesine e menaxhimit te nje hoteli dhe  mund te kryhen prenotime ne menyre automatike nga vizitoret.

Teknologjia: